Current track

Title

Artist

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η κοινότητα της LA FAMIGLIA είναι μια παρέα της οποίας τα μέλη αυξάνονται συνεχώς , στόχος της είναι η κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά που μέσα από την ανάδειξη της συντροφικότητας και της φιλίας δημιουργήθηκε ο εθελοντικός σύλλογος και το la famiglia radio που παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια σε οικογένειες και παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη !!!

Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2017 με μόνο σκοπό την προσφορά και τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών. Ξεκινήσαμε μια μικρή ομάδα των 10 ατόμων και σήμερα η δυναμική του περιλαμβάνει 250 μέλη και 100 εθελοντές, όλων των ηλικιών.

Πιο συγκεκριμένα η δράση μας εστιάζεται στη βοήθεια οικογενειών με παιδιά. Τη δεδομένη στιγμή στα αρχεία του συλλόγου, εγγεγραμμένες είναι 152 ευπαθείς οικογένειες. Ο σύλλογος με τις δωρεές από τα μέλη και τους εθελοντές, προσφέρει τρόφιμα και ρούχα με συχνότητα που καθορίζεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Οι ενέργειές δεν περιορίζονται στην καταγραφή και στη βοήθεια μόνο των ευπαθών οικογενειών αλλά και στην παροχή βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, (π.χ. θύματα φυσικών καταστροφών, ασύλων, κλινικών και ορφανοτροφείων).

Οι ανάγκες προβολής και επικοινωνίας μας, σε συνδυασμό με το χαρακτήρα της εποχής, χάραξαν το δρόμο για τη δημιουργία του 1ο Φιλανθρωπικού Διαδικτυακό Ραδιοφωνικού Σταθμού στην Ελλάδα. Λίγους μήνες μετά ο <<La Famiglia Web-Radio>>, παίρνει σάρκα και οστά. Παράλληλα με το σταθμό διατηρούμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αντίστοιχες σελίδες (Facebook, Instagram, Twitter).

Εθελοντικά, επαγγελματίες & ερασιτέχνες ραδιοφωνικοί παραγωγοί με αγάπη και πολύ μεράκι, μέσα από τις μουσικές επιλογές τους και τη φιλοξενία γνωστών καλλιτεχνών στο πλήρως εξοπλισμένο στούντιό μας, στηρίζουν κ προβάλλουν το σύλλογό μας, με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Ακροατές και μέλη πολλαπλασιάζονται καθημερινά από ποικίλες περιοχές της Ελλάδας καθώς και ομογενείς από το εξωτερικό.

Προκειμένου να σταθούμε αντάξιοι των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών και να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την επάρκεια αγαθών προς διάθεση στους συνανθρώπους μας, χρειαζόμαστε κάθε δυνατή υποστήριξη.

Χρειαζόμαστε τη δική σας Πολύτιμη Υποστήριξη & αν το επιθυμείτε θα είναι μεγάλη µας χαρά να συζητήσουμε μαζί σας εναλλακτικές προβολής που να ταιριάζουν στο δικό σας εταιρικό προφίλ & τους στόχους σας.

Κάποια πράγματα για εμάς…. ¨Ενημερωτικά, θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η συνδρομή νέου μέλος για τον πρώτο χρόνο είναι 20 euro και για τα επόμενα χρόνια είναι μόλις 10 euro ετησίως. Αναλογικά, λογαριάζεται λίγο παραπάνω από 1,5euro μηνιαία . Παράλληλα δεχόμαστε την προσωπική εθελοντική βοήθεια από οποιαδήποτε μέλος, και επιπρόσθετα του προσφέρουμε την δυνατότητα να αναλάβει την προσωπική του ραδιοφωνική εκπομπή με δική του θεματική ενότητα .Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων χρησιμοποιείται για την αγορά τροφίμων με σχετικά τιμολόγια πάντα. Το υπόλοιπο ποσό, χρησιμοποιείται για να καλύψει μέρος των παγίων εξόδων μας καθώς και των λειτουργικών, διότι πλέον τα μέλη δεν έχουν τη δυνατότητα εκτός από οικειοθελή εργασία να δίνουν και κάποιο χρηματικό ποσό μηνιαίος¨

Με μεγάλη μας χαρά θα περιμένουμε να μας επισκεφτείτε , όποτε μπορείτε, στα γραφεία του συλλόγου μας ΚΑΥΚΑΣΟΥ 25 στον Κορυδαλλό ώστε να δείτε από κοντά και να εκτιμήσετε την προσπάθεια μας , συμμετέχοντας και εσείς μαζί μας ,στην ανάδειξη ενός καλύτερου αύριο.

♥ IBAN EUROBANK ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑ ΦΑΜΙΛΙΑ – ΠΑΙΔΙ // GR8602602770000740201575843Current track

Title

Artist