Current track

Title

Artist

Με αυτό το ποσό αποχώρησε ο Rob από το Survivor

Written by on 08/02/2024

Κοινοποίηση

Μια ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Τετάρτης (7/2). Ο Rob James Seymour ήταν αυτός που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο έπειτα από μάχη που έδωσε με τους συμπαίκτες του στη Μπλε ομάδα, Φάνη Μπολέτση και Γιάννη Περπατάρη.

Ο Σκωτσέζος άφησε το αποτύπωμά του στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, για τις μάχες του στους στίβους μάχης και το γεγονός πως αν και από τους πιο αδύναμους κατάφερνε να βρίσκει τη λύση να παραμείνει.

«Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να κάνω το… σκωτσέζικο ντους. Νιώθω ότι ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι που γνώρισα όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Rob.

«Δεν ήξερα πόσο θα κάτσω όταν ήρθα στο Survivor. Ήταν μία ωραία εμπειρία. Με χαμόγελο ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου αλλά δεν κρατάω κακίες», τόνισε ο Rob κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τα χρήματα που πήρε ο Rob

Ο Rob έμεινε πέντε εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Η αμοιβή του ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα, επομένως έβαλε 5.000 ευρώ στον λογαριασμό του από την συμμετοχή του στο Survivor.

Αναλυτικά η οικονομική λίστα

Κρίστη Καθαργιά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Rob James 5.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Σωτήρης Λαμάι 2.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000

πηγή: GAZZETTA


Current track

Title

Artist