Current track

Title

Artist

Αποχώρηση από τη σειρά με υπόσχεση από την Ιουλία στη Γη της ελιάς και ο γάμος της με τον Στάθη

Written by on 03/02/2024

Κοινοποίηση

«Σας αγαπώ, εις το επανιδείν». Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας έδειξε το τελευταίο της γύρισμα στη Γη της ελιάς και παράλληλα μας έδωσε και ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια.

Μεταξύ Κηφισιάς και Μάνης θα κινηθεί το επόμενο διάστημα ο Πασχάλης Τσαρούχας εξαιτίας της μετακόμιση της Ιουλίας του στη Γη της ελιάς. Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου έκανε πριν από λίγες ώρες τα γυρίσματα για το τελευταίο της επεισόδιο για τη Γη της ελιάς και μας έδωσε και ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια. Το ερώτημα παραμένει: μήπως τελικά παντρευτεί με τον Στάθη πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί;

Η Γη της Ελιάς | Παρασκευή 2/2, 21:40 (trailer)

Ο έρωτας στην Αθήνα και η αποκάλυψη στη Μάνη

Η Ιουλία έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφασή της να φύγει από τη Μάνη στη Γη της ελιάς και να έρθει στην Αθήνα για να γεννήσει ήρεμα το πρώτο της παιδί. Αυτό τη βολεύει γιατί χωρίς να το ξέρει σε λίγες ημέρες θα μάθει για την εγκυμοσύνη της και θα σιγουρευτεί και η Αρετή και καλό είναι να μην έρθει σε σύγκρουση μαζί της.

Το συγκινητικό αντίο της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς, ένας γάμος και ένας χωρισμός

Ο Στάθης από την πρώτη στιγμή σεβάστηκε την απόφασή της και θα τη συνοδέψει στη νέα της κατοικία, στο διαμέρισμα που είχε στην ιδιοκτησία της η νεαρή Βρετάκου. Όμως η σχέση τους επειδή είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά, θα τον κάνει να κρατήσει για παραπάνω την παραμονή του στην Αθήνα. Θέλει να είναι μαζί της, όχι γιατί πρέπει λόγω της εγκυμοσύνης της, αλλά γιατί το θέλει.

Πια, υπάρχει μία βαθιά αγάπη που τους ενώνει και δεν θα τους χωρίσει ποτέ. Μήπως φτάσουν μέχρι και τον γάμο; Αυτό το ενδεχόμενο να μην το αποκλείσεις για την επόμενη σεζόν. Μόλις δηλαδή γεννηθεί το πρώτο τους παιδί. Δεν θα γίνει ωστόσο σε αυτή την τηλεοπτική περίοδο.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έκανε πριν από μερικές ώρες το τελευταίο της γύρισμα για τη σειρά, γιατί και εκείνη αδημονεί να φέρει στον κόσμο και το πρώτο της παιδί. Το σενάριο εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την κατάστασή της. Στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, δίπλα στον υπεύθυνο της παραγωγής Μιχάλη Αναγνωστόπουλο, μας μιλά για αυτό το τέλος και μας δίνει και ένα spoiler για τη συνέχεια. Και όπως είπε: «Με ανέχτηκε για 4 μέρες ο Μιχάλης σε ένα πάρα πολύ απαιτητικό γύρισμα, αλλά πήγε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, εσείς θα τα βλέπετε αυτά τα γυρίσματα, δεν θα λείψω από τις οθόνες σας, θα λείψω όμως από τα γυρίσματα, ανωτέρα βία όπως καταλαβαίνετε. Σας αγαπώ, σας φιλώ και στο επανιδείν».

Ο Στάθης μόλις επιστρέψει όμως στη Μάνη εκτός από τον θυμό της Αρετής θα έχει να αντιμετωπίσει και άλλα σοβαρά γεγονότα. Θα βρει τα κλειδιά του Χρήστου στο σπίτι του και θα καταλάβει πως η κόρη του Αριάδνη έχει σχέση μαζί του. Θα τσακωθεί για μία ακόμη φορά μαζί της και αυτή θα είναι και η τελευταία.

Το τελεσίγραφο παραμένει. Ή τον χωρίζει ή θα πρέπει να τραβήξει τον δρόμο της μακριά από το σπίτι του και τη Μάνη. Όμως, ο χωρισμός Χρήστου και Αριάδνης δεν θα αργήσει, αλλά ο λόγος δεν θα είναι επειδή έχουν μάθει για τον δεσμό τους, όλοι οι άλλοι. Είναι γιατί η Αφροδίτη θα ελκύσει τον Χρήστο ξανά με μία της κίνηση και δείχνοντάς του την αγάπη της.

πηγή queen.gr


Current track

Title

Artist