Current track

Title

Artist

Τον χώρισε 48 ώρες μετά τον γάμο τους – «Στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής μου, με ταπείνωσε»

Written by on 26/03/2024

Κοινοποίηση

Κάθε σχέση έχει τα προβλήματά της, τα πάνω και τα κάτω της. Τα ζευγάρια μαλώνουν με διάφορες αφορμές: τις δουλειές, τα χρήματα, τις διακοπές. Μία τραγική πλάκα την ημέρα του γάμου της όμως, οδήγησε  μία γυναίκα να χωρίσει τον σύζυγό της μόλις λίγες μέρες μετά τον χορό του Ησαΐα.

“Έμπνευση από το TikTok”

Στο TikTok, υπάρχουν άπειρα βίντεο με χιουμοριστικές φάρσες σε γάμους που προκαλούν γέλιο, ενώ η αθώα και καλοπροαίρετη φύση τους, τα κάνει ακόμη πιο αστεία. Φαίνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρόθεση του γαμπρού που αποφάσισε να κάνει μία πλάκα με την οποία, θα άφηνε όλους τους παρευρισκόμενους στον γάμο τους, με το στόμα ανοιχτό.

Γράφοντας μία ανώνυμη ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, η γυναίκα εξήγησε ότι ο πρώην συζυγός της, είχε αποκτήσει εμμονή με την τάση του TikTok και ήθελε σώνει και καλά να κάνει ένα αστείο και στη δική τους γαμήλια τελετή, αθετώντας την υπόσχεσή του ότι δεν θα το έκανε. Ο απερίσκεπτος γαμπρός ταπείνωσε τη νύφη και αυτή αρνήθηκε να το δεχθεί.

“Μού υποσχέθηκε ότι δεν θα το έκανε και εγώ τον πίστεψα”

Περιγράφοντας τον διαλυμένο γάμο της είπε: «Πριν την τελετή, μου έδειχνε βιντεάκια όπου προβάλλονταν σε προτζέκτορα φωτογραφίες της νύφης με αμήχανες στιγμές, όπως να τρώει μία τούρτα στο πρόσωπο. Του ξεκαθάρισα ότι δεν ήθελα τίποτα τέτοιο στον δικό μας γάμο. Γελώντας, μου απάντησε ότι δεν είχε τέτοιο σκοπό».

«Τον πίστεψα και δεν έδινα σημασία όταν έβλεπα να συνεννοείται στα κρυφά με τους φίλους του. Εντελώς ξαφνικά, μού είπε ότι ήθελε να διαλέξει εκείνος τον φωτογράφο και τη γαμήλια τούρτα» πρόσθεσε η γυναίκα.

Όσο η μέρα του γάμου πλησίαζε, η νύφη, ενθουσιασμένη, ήθελε να κανονίζουν τα του γάμου τους από κοινού

Λίγο πριν από την ημέρα του γάμου, η νύφη αποφάσισε να ξεκαθαρίσει, για μία τελευταία φορά, ότι δεν ήθελε καμία φάρσα, κανένα αστείο στον γάμο τους. «Του υπενθύμισα ότι αν κάνει κάποια πλάκα, θα τον χωρίσω αμέσως», είπε.

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, μέχρι την ώρα που το ζευγάρι θα έκοβε την τούρτα.

«Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω μας και, με το που κόβω το πρώτο κομμάτι, με τον φωτογράφο να στέκεται μπροστά μας, ένιωσα πίσω απ’ το κεφάλι μου ένα χέρι να σπρώχνει το πρόσωπό μου πάνω στην τούρτα», αποκάλυψε.

Ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια, η νύφη διαπίστωσε ότι το φόρεμα, το μακιγιάζ και το χτένισμά της είχαν καταστραφεί.

«Ο φωτογράφος απαθανάτισε την ντροπιαστική σκηνή και δίνοντάς μας τη φωτογραφία, είπε: έτοιμη η φωτογραφία του γάμου σας».

Έξαλλη με τον άνδρα της, τον χαστούκισε και έφυγε κλαίγοντας από την αίθουσα. Ο αδελφός του γαμπρού ανάγκασε τον γαμπρό να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά ήταν πλέον αργά και η νύφη είχε πάρει την απόφασή της. Ο κουνιάδος της, ήταν εκείνος που την πήγε στο σπίτι, ενώ της εξηγούσε ότι ο γαμπρός ήταν κακομαθημένος από μικρός και οι γονείς τους πάντα τον δικαιολογούσαν: «έτσι κάνουν τα αδέλφια», έλεγαν.

Η γυναίκα, αφού είδε το πραγματικό πρόσωπο του, αποφάσισε να τον εγκαταλείψει, παρά τα αμέτρητα μηνύματα που εκείνος της έστελνε, λέγοντας ότι έκανε «ένα αθώο αστείο».

“Οι δύο οικογένειες τα έβαλαν μαζί μου”

Η γυναίκα συμπλήρωσε: «Θύμωσαν μαζί μου και η δική μου, και η δική του οικογένεια για τον γελοίο, όπως είπαν, τρόπο που θα διέλυα τον γάμο μου. Εγώ όμως, το έβλεπα διαφορετικά. Αν κάνει κάτι τέτοιο σε εμένα… έχοντας ήδη αθετήσει την υπόσχεσή του, είναι πλέον αδύνατον να τον εμπιστευτώ. Ανεξάρτητα απ’ το τι μπορεί ο ίδιος να λέει».

«Εφόσον είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο, υποθέτω ότι δεν ενδιαφέρεται για το πώς μπορεί να νιώθω».

πηγη/http://www.enikos.gr


Current track

Title

Artist