Current track

Title

Artist

Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας και αποστολή για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Written by on 05/10/2023

Κοινοποίηση

Με το ξέσπασμα της σφοδρής κακοκαιρίας Daniel, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) κινητοποιήθηκε άμεσα για να συνδράμει στις τεράστιες ανάγκες που ανέκυψαν. Το περιφερειακό Τμήμα (Π.Τ.) Κοζάνης συμμετέχοντας στη συλλογική αυτή προσπάθεια, έσπευσε να συμπαρασταθεί κάνοντας έκκληση στην τοπική κοινωνία για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου ήταν συγκινητική και σημαντικές ποσότητες νερού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης εστάλησαν στις πληγείσες περιοχές.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες και φορείς, οι οποίοι με περισσή αγάπη για άλλη μια φορά εμπιστεύτηκαν τον Ερυθρό Σταυρό κι ενίσχυσαν τη φιλανθρωπική αυτή δράση.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους:
• Την αλυσίδα Super Markets «ΚΡΗΤΙΚΟΣ»
• Το ξενοδοχείο «ΑΝΕΣΙΣ»
• Την ιδιωτική επιχείρηση καφέ Hygge [χου-γκα]
• Τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «Εδώ Κοζάνη»
• Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσαυγής Βοΐου «Ο Άγιος Αθανάσιος»
• Ομάδα εργαζομένων των Super Markets «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» από το υποκατάστημα του Κρόκου
• Την Κοινότητα Κοίλων Κοζάνης
• Το Σύλλογο Νεολαίας Πενταλόφου – Βυθού

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τη μεταφορική «ΠΟΥΧΙΑΣ» που όπως πάντα ανέλαβε τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας αδάπανα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πέραν της κινητοποίησης των Περιφερειακών Τμημάτων ανά την Ελλάδα, υπό τις οδηγίες του Προέδρου του Dr Αντωνίου Αυγερινού συνέδραμε και εξακολουθεί να συνδράμει τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν τόσο με ποσότητες ανθρωπιστικής βοήθειας από τις κεντρικές αποθήκες του Ε.Ε.Σ. όσο και με τη φυσική παρουσία των εθελοντών του όπου χρειάστηκε.

Ευχόμαστε οι συνάνθρωποί μας στο Βόλο, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα με υπομονή και κουράγιο να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους πιο δυνατοί ύστερα από αυτή τη δοκιμασία. Τέλος αισθανόμαστε ικανοποίηση που όλοι μαζί συμμετέχοντας στην αγωνία των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, σταθήκαμε αρωγοί σε κάποιο βαθμό και με τον τρόπο του ο καθένας από εμάς στο δύσκολο αγώνα τους.


Current track

Title

Artist