Current track

Title

Artist

Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ: «Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι»

Written by on 04/05/2024

Κοινοποίηση

Η Ελληνική Αστυνομία αναδεικνύει τον κίνδυνο που συνεπάγονται τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το υλικό περιλαμβάνει εικόνες και μαρτυρίες από ατυχήματα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια κατά τις εορταστικές επικεφαλίδες του Πάσχα.

Όπως επισημαίνει η αστυνομία, η πρόσφατη επίσημη κατάσχεση πάνω από 180.000 βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων κάθε είδους, καθώς και η σύλληψη περισσότερων από 100 ατόμων, αναδεικνύουν τη σοβαρότητα του θέματος.

Με το μήνυμα “Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι! Καλή Ανάσταση σε όλους με ασφάλεια!”, η Ελληνική Αστυνομία επισημαίνει την ανάγκη για προσοχή και συνείδηση κατά τη χρήση των πυροτεχνημάτων, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα και τραυματισμοί.

 

Επιπλέον, η Αστυνομία παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή χρήση των πυροτεχνημάτων, προσφέροντας έτσι στους πολίτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις με ασφάλεια και χωρίς ανεπιθύμητα περιστατικά

mikrofwno.gr


Current track

Title

Artist