Current track

Title

Artist

«Με ευθύνη του Α. Μπέου δεν μπήκαν κάμερες στο Πανθεσσαλικό»

Written by on 13/05/2024

Κοινοποίηση

Η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Άρη, με την παρουσία οπαδών στις εξέδρες, είναι η επιθυμία των «κιτρίνων», όπως επανέλαβε με δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σπορ 101,8 ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Μπιλίρης.

Ο παράγοντας του συλλόγου τόνισε ότι υπάρχει ακόμη ο χρόνος για να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό, έτσι ώστε το βράδυ της 25ης Μαΐου στο γήπεδο του Βόλου να υπάρχουν φίλαθλοι των δύο φιναλίστ.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε:

«Οι ευθύνες δεν είναι δικές μας. Δεν μπορούμε να επέμβουμε στο γήπεδο, αλλά είπαμε να συμβάλλουμε.

Ο κ. Καρυπίδης έχει πει ότι αν είναι οικονομικό το θέμα για να τοποθετηθούν κάμερες, να βοηθήσει. Ο κόσμος δεν θα είναι «παρών», αν τελικά συμβεί αυτό, διότι είναι θέμα καμερών».

«Επιλογή του κ. Μπέου να μην μπουν οι κάμερες»

Στη συνέχεια επέρριψε ευθύνες στον δήμαρχο Βόλου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέο: «Καλώς ή κακώς υπήρξε μια τροποποίηση του αθλητικού νόμου για την αντιμετώπιση της βίας.

Βάσει αυτής έπρεπε στα γήπεδα να τοποθετηθούν κάμερες υψηλής ευκρίνειας και ηλεκτρονικό εισιτήριο. Δόθηκε χρόνος στις ΠΑΕ να το κάνουν.

Το γήπεδο του Βόλου, νομίζω είναι το μοναδικό που δεν έκανε αυτές τις αλλαγές. Αυτό έγινε γιατί είναι επιλογή του κ. Μπέου.

Έχει τους δικούς του λόγους, δεν ξέρω, ίσως προγραμματισμού, δεν μπορώ να γνωρίζω. Το Πανθεσσαλικό θέλει πολλές κάμερες, εντός κι εκτός, γιατί το έχω συζητήσει μαζί του.

Δεν γνωρίζω όμως γιατί αποφάσισε να το κάνει σε κάποιο άλλο χρονικό σημείο. Από την αρχή της σεζόν έχει οριστεί ως το γήπεδο του τελικού, αν είναι μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μια από την Αθήνα.

Και φτάσαμε στο σημείο να μην έχουν τοποθετηθεί κάμερες. Αυτό είναι το σημαντικό ζήτημα.

Έγιναν συζητήσεις, ο κ. Μπέος δεσμεύθηκε ότι θα τις τοποθετήσει, αν δεν κάνω λάθος, χωρίς να ξέρω σίγουρα, είχε πει θα συνδράμει και η ΕΠΟ, αλλά μείναμε εκεί».

«Θέλουμε τελικό με κόσμο»

Διευκρίνισε ακόμη ο Μπιλίρης: «Η Ελλάδα θα διοργανώσει τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε εμείς θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει και ο τελικός του κυπέλλου με κόσμου.

Και μιλάμε για μια παρουσία μερικών χιλιάδων. Υπάρχει χρόνος, ακόμη επιμένουμε, θεωρούμε ότι μπορούν.

Θέλουμε κόσμο, θέλουμε να είναι γιορτή, θα συνδράμουμε, ώστε να είναι εκεί και να μη γίνει το παραμικρό, αλλά δεν στο χέρι μας».

Μιλώντας για τις κάμερες είπε: «Τοποθετήσαμε στο Κλεάνθης Βικελίδης κάμερες, ξέρουμε πόσος χρόνος απαιτείται.

Έχει υποδομή το Πανθεσσαλικό, είναι ένα καινούργιο σύγχρονο γήπεδο. Το λέμε και σήμερα, υπάρχει χρόνος».

«Την Τρίτη η συνάντηση με την ΕΠΟ»

Ενώ για τη συνάντηση με την ΕΠΟ επισήμανε: «Την Τρίτη στις 12 υπάρχει συνάντηση στην ΕΠΟ όλων των εμπλεκόμενων, νομίζω θα έχουμε μια ενημέρωση, θα ξέρουμε πώς προχωράμε και τι κάνουμε.

Τι σκέψεις υπάρχουν, τις προθέσεις, τι βλέπουμε. Θα πούμε και τη γνώμη μας αν κι έχει εκφραστεί από την πρώτη στιγμή να γίνει με κόσμο.

Συγκυριακά για ένα τυπικό λόγο υπάρχει κίνδυνος ο τελικός να γίνει χωρίς κόσμο.

Είναι το μοναδικό γήπεδο στο οποίο δεν έχουν τοποθετηθεί σύγχρονες κάμερες.

Η προκήρυξη έγινε τον Ιούλιο, η αλλαγή του νόμου έγινε τον Ιανουάριο. Δεν μπορεί να γνώρισαν ότι δεν θα μπουν οι κάμερες.

Όλα αυτά έτυχαν. Εγώ λέω ότι θα μπορούσαν να έχουν τοποθετηθεί. Μα, θα τοποθετηθούν όπως και να έχει, γιατί όχι νωρίτερα. Άλλωστε ο Βόλος θα παίξει του χρόνου στη Super League».

ΠΗΓΗ:SKAI


Current track

Title

Artist